Wybierz osobę lub usługę

Psycholog mgr Marzanna Jakoniuk

psycholog, konsultantka TSR, terapeuta w trakcie certyfikacji

Doświadczenie zawodowe zdobywałam w Centrum Wsparcia dla Osób Dorosłych w Kryzysie Psychicznym, Antydepresyjnym Telefonie Zaufania Młodych Fundacji Itaka oraz w Pogotowiu Psychologicznym. Prowadziłam autorskie warsztaty dla rodziców „Jak zbudować porozumienie z nastolatkiem”. Pracowałam z rodzicami doświadczającymi skutków porwania (lub alienowania) rodzicielskiego w projekcie Centrum Wsparcia i Mediacji dla Rodzin Zagrożonych Sytuacją Porwania Rodzicielskiego.

Jestem absolwentką psychologii na Uniwersytecie Humanistycznospołecznym SWPS w Warszawie. Ukończyłam stopień podstawowy i zaawansowany szkolenia w nurcie Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniach, Szkołę Trenerów Umiejętności Wychowawczych w Laboratorium Psychoedukacji, studia podyplomowe Konflikty w Rodzinie i Mediacje Rodzinne na SWPS. Zrealizowałam roczny program rozwoju osobistego w Szkole Psychoterapii Gestalt, gdzie w ramach 4-letniego całościowego szkolenia psychoterapeutycznego, dalej rozwijam swoje umiejętności

Pracuję z osobami przeżywającymi kryzysy, doświadczającymi depresji, lęku, problemów emocjonalnych, zagubienia, mającymi niskie poczucie wartości, które borykają się z problemami w relacjach z innymi ludźmi. Pracuję również w języku angielskim.

Psychoterapeuta mgr Magdalena Wrzesień

Psycholog, psychoterapeuta w trakcie certyfikacji

Doświadczenie kliniczne zdobywałam w Mazowieckim Specjalistycznym Centrum Zdrowia im. prof. Jana Mazurkiewicza w Pruszkowie, Wolskim Centrum Zdrowia Psychicznego w Warszawie. Od 2018 r. jestem związana z Fundacją ITAKA - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginonych, jestem koordynatorem merytorycznym Centrum Wsparcia dla osób dorosłych w kryzysie psychicznym, Antydepresyjnego Telefonu Zaufania oraz Telefonu Zaufania Młodych, wcześniej koordynowałam Całodobową Linię dla dzieci, młodzieży, rodziców i nauczycieli, jednocześnie posiadam doświadczenie pracy psychologa w ww. projekatch.

Ukończyłam psychologię na Uniwersytecie Warszawskim. Aktualnie jestem w trakcie szkolenia psychoterapeutycznego w Szkole Psychoterapii poznawczo-behawioralnej z dialogiem motywującym Akademii Motywacji i Edukacji w Warszawie

Udzielam pomocy osobom które doświadczają trudności w codziennym funkcjonowaniu, mierzą się z zaburzeniami nastroju: na przykład depresją, zaburzeniem afektywnym dwubiegunowym, zaburzeniami lękowymi: na przykład napady paniki, fobie, lęk uogólniony. Udzielam wsparcia osobom w kryzysie, z zaburzemi osobowości czy potrzebujacym pomocy w poprawie relacji międzyludzikch.

Prawnik,mediator,interwent kryzysowy mgr Małgorzata Bohosiewicz-Suchoń

Prawnik,mediator,interwent kryzysowy

Doświadczenie zawodowe zdobywałam w pracy z ludźmi jako mediator Rodzinny,Sądowy. Współpracuję na stałe z Komitetem Ochrony Praw Dziecka.Prowadzę własny gabinet.

Ukończyłam Prawo na Uniwersytecie Śląskim. W 2007 uzyskałam Certyfikat Mediatora w Polskim Centrum Mediacji. Studia Podyplomowe na Uniwersytecie Warszawskim Zarządzanie Zasobami ludzkimi oraz studia Podyplomowe na Uniwersytecie Humanistyczno - Społecznym SWPS w Warszawie Interwencja Kryzysowa Pomoc Systemowa Rodzinie. Podlegam superrewizji w zakresie mediacji jak i interwencji kryzysowej. Od 2017 r Mediator Sądowy.

Pracuję w obszarze interwencji kryzysowej i krótkoterminowego wsparcia psychologicznego,Pomagam osobom w przejściu traumy,utraty bliskiej osoby,śmierć rozwód, mediacyjnego pomoc w rozwiązaniu konfliktu,poprawy komunikacji w relacji.

prawnik mgr Anna Szeremeti

KOMU POMAGAM

Pracuję z osobami, które potrzebują wsparcia w sprawach z zakresu prawa rodzinnego – głównie kontakty z dziećmi, alimenty, władza rodzicielska czy ogólnie rozwód. Doradzam także w sprawach cywilnych dotyczących sytuacji prawnej w związkach, kwestii majątkowych, spadkowych. Pomagam odnaleźć się w kwestiach prawnych osobom będący  w szeroko pojętym kryzysie życiowym.

DOŚWIADCZENIE

Posiadam kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu indywidualnych konsultacji prawnych. Pomagam w sporządzaniu pism procesowych. Analizuję i tłumaczę treść i znaczenie pism otrzymywanych z sądów, urzędów, od komorników. Porad prawnych udzielam głównie on-line, pracuję także stacjonarnie. Prowadzę własną Kancelarię Adwokacką. Od lat jestem związana ze środowiskiem organizacji pozarządowych, z Fundacją ITAKA Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych współpracuję od niemal 10 lat.

WYKSZTAŁCENIE

Ukończyłam prawo na WPiA Uniwersytetu Warszawskiego. Następnie po odbyciu aplikacji adwokackiej przy Okręgowej Radzie Adwokackiej w Warszawie zdałam egzamin zawodowy i uzyskałam tytuł zawodowy adwokata.

Konsultacja psychologiczna

Cena: 180 zł

Konsultacja psychologiczna  j. angielski lub j.hiszpański

Konsultacja psychologiczna j. angielski lub j.hiszpański